Ay Yıldızlılar son anda kaybetti

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu üçüncü maçında deplasmanda A Milli Basketbol Takımımız, Yunanistan ile karşı karşıya geldi. Büyük mücadeleye sahne olan maçta 12 Dev Adam sahadan 72-71'lik skorla mağlup ayrıldı.

Ay Yıldızlılar son anda kaybetti
25 Şubat 2022 - 21:18
FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu’nda yer alan A Milli Takımımız, üçüncü maçında Yunanistan ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maçtan 12 Dev Adam 72-71'lik skorla mağlup ayrıldı.

Millilerimiz B Grubu'ndaki dördüncü maçında 28 Şubat Pazartesi günü Yunanistan ile bir kez daha karşı karşıya gelecek. İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak.Ano Liossia Olimpik Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya Ay-yıldızlılarımız; Kenan Sipahi, Shane Larkin, Melih Mahmutoğlu, Metecan Birsen ve Oğuz Savaş beşiyle başladı. Müsabakanın ilk yarısını Ay-yıldızlılarımız 40-32 geride bitirdi.

Milli takımımız bitime 3 saniye kala Kostas Papanikolaou’ya yapılan faul sonucunda gelen serbest atışlarla geriye düştü ve son toptan yararlanamayarak maçı kaybetti.Yunanistan’da Georgios Papagiannis ve Dimitrios Agravanis 14, Vasilis Mouratos 10 sayı kaydetti. Papanikolaou da son 2 serbest atışla 10 sayıya ulaştı.Türkiye’de ise Melih Mahmutoğlu 21, Shane Larkin ve Samet Geyik 10’ar sayı attı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum