Ay Yıldızlılar galibiyetle başladı

FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki ilk maçında A Kadın Milli Takımımız deplasmanda Slovenya’yı 78-62'lik skorla mağlup etti.

Ay Yıldızlılar galibiyetle başladı
11 Kasım 2021 - 22:27
Millilerimiz gruptaki ikinci maçında 14 Kasım Pazar günü Kocaeli'de Polonya’yı konuk edecek. Ay-yıldızlılarımızın Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Polonya ile oynayacağı müsabaka 17.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da oynanan karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Dinçer, Hüseyin Beşok, Ömer Onan, Serap Köz Yücesir, Emine Sporel Özakat, Serhan Antalyalı, Resul Kerse, Alper Arıkoğlu, Aydın Şerbetçioğlu, Efe Oğuz ve TBF yetkilileri ile Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi yöneticileri takip etti.   
Kodeljevo Spor Salonu'nda yapılan ve TRT Spor Yıldız’dan da naklen yayınlanan müsabakaya Ay-yıldızlılarımız; Pelin Derya Bilgiç, Merve Aydın, Olcay Çakır Turgut, Bahar Çağlar Ökten ve Kiah Irene Stokes beşiyle başladı. Millilerimiz, Slovenya karşısında ilk yarıyı 46-20 önde tamamladı.A Kadın Milli Takımımızda Olcay Çakır Turgut 16, Kiah Irene Stokes 11, Bahar Çağlar Ökten, Merve Aydın ve Pelin Bilgiç 10'ar sayıyla mücadeleyi noktaladı. Slovenya’da ise Teja Oblak 21 sayıyla oynadı
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum