Ataman: "Saras'tan özür bekliyorum"

Ataman: "Saras'tan özür bekliyorum"
18 Kasım 2022 - 01:06
Anadolu Efes‘in koçu Ergin Ataman Barcelona karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı, maçla ilgili görüşlerinin ardından antrenmanlarının kaydedildiği iddiasında bulunan Barcelona Koçu Sarunas Jasikevicius'a tepki gösterdi.

“En baştan itibaren ortaya koyduğumuz mücadele ve mantaliteyle bu maçı kazanmayı hak ettik. Bugün harika oynadık, savunmada çok iyiydik. Hücumda ise sürekli topu dolaştırarak boş atış fırsatlarını yakaladık. Hakem düdüklerinin de etkisiyle çok sayıda top kaybı yaptık ama şu an bu konu hakkında konuşamam.

Şuna inanıyorum ki bugün kazanabilmek bizim için çok değerliydi. Sezon başında çok fazla maç kaybettik, bu sebeple kazanmaya ihtiyacımız vardı. Bu galibiyet öz güvenimizi tazeleyecektir. Lig devam ediyor, bugün harika bir performans ortaya koyduk. Barcelona da sonuna kadar mücadele etti.

Sertaç Şanlı bir kez daha bize karşı kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı, umarım bu performansı milli takımda da sürdürür. Onu da performansı nedeniyle tebrik ediyorum. Bizim için güzel bir akşam oldu, ayrıca atmosfer de harikaydı.” 

"Saras dün aramadı ama bugün kendisinden özür telefonu bekliyorum. Maçtan sonra yardımcı antrenörlerimin üstüne yürüyüp ‘Antrenmanlarımızı çok iyi kameraya çekmişsiniz, tebrik ederim’ demiş. Bu çok ağır bir itham.
Saras’ı bunu kanıtlamaya davet ediyorum. Biz 4 yıldır asla böyle bir şeye tenezzül etmedik. İspat ederse ben bugün Anadolu Efes’in başantrenörlüğünden istifa ederim. Ancak kanıtlayamazsa da o istifa edecek.
Sezonun başında değil, sonunda nerede olduğunuz önemli. Son 3 senede sezon sonu kimin nerede olduğunu tüm Avrupa biliyor. Biz rahatız, problem yok.
Shane Larkin’in hazırlık ve tedavi süreci devam ediyor. 2 hafta sonra İstanbul’da oynayacağımız Panathinaikos maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Elinde hala hassasiyet var, umuyorum ki iyi gelişmeler olur.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum