Anadolu Efes'ten farklı galibiyet

Anadolu Efes, Basketbol Bitci Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali'nde Darüşşafaka Basketbol ile karşı karşıya geldi. Mücadele Anadolu Efes'in 96-71'lik galibiyetiyle sona erdi.

Anadolu Efes'ten farklı galibiyet
18 Şubat 2022 - 23:51 - Güncelleme: 19 Şubat 2022 - 00:11

Mücadeleye Vasilije Micic’in etkili performansıyla tempolu başlayan Anadolu Efes, maçın ilk dakikalarında farkı açtı. İlk çeyreğin sonlarına doğru Shane Larkin’in skor katkısıyla Anadolu Efes, ilk çeyreği çift haneli farkla üstün tamamladı. İkinci çeyrekte savunmada daha agresif olmaya çalışan Darüşşafaka farkı kapatmaya çalıştı. Shane Larkin liderlğinde ilk yarıda farkı çift hanelere çıkaran Anadolu Efes soyunma odasına üstünlükle gitti. 
Üçüncü çeyrekte savunmanın dozunu artıran Daçka'ya karşı Anadolu Efes, rahat skor bulmaya devam etti. Farkı 30’lara kadar çıkaran Anadolu Efes son çeyreğe oldukça rahat bir şekilde girdi.Son çeyrekte de Darüşşafaka’nın baskılı savunmasına karşı farkı belli bir seviyede tutmayı başaran Anadolu Efes, karşılaşmadan rahat bir galibiyet elde etti.

Anadolu Efes’te Shane Larkin 16 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile mücadele etti. Vasilije Micic 13 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile oynadı. Elijah Bryant 26 sayı, 6 ribaund, 2 asistle oynadı.Darüşşafaka’da ise Isaiah Pineiro 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist; Gabe Olaseni 8 sayı, 5 ribaund; Troy Caupain 7 sayı, 5 ribaund, 8 asistle karşılaşmayı tamamladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum