A kategori antrenörlük eğitimi İzmir'de düzenlendi

5. Kademe (A Kategori) Uygulama Eğitimi 31 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında Ege Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

A kategori antrenörlük eğitimi İzmir'de düzenlendi
11 Ağustos 2022 - 13:22
Eğitimin ilk bölümü “Basketbolda Üst Düzey Antrenman Bilgisi ve Planlaması” dersinin İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Emin Kafkas, “Basketbolda Analiz ve Edit” dersinin Tofaş SK Yardımcı Antrenörü Sedat Özyer, “Performansta Zihinsel Beceriler” dersinin Zihin Koçu ve Davranış Bilimleri Eğitmeni Aysim Altay ve “Antrenör-Hakem İlişkileri” dersinin BSL A Klasman Hakemi Altuğ Köselerli tarafından verilmesiyle tamamlandı.
İkinci bölüm ise “Teknik-Taktik” dersine ait hücum bölümünün TBF Eğitim Kurulu Üyesi Hakan Yavuz, savunma bölümünün ise TBF Öğreticiler Alt Kurul Üyesi Mete Babaoğlu tarafından verilmesiyle geride kaldı.Toplam 6 gün süren 5. Kademe (A Kategori) Uygulama Eğitimi, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs, TBF Eğitim Kurulu Genel Sekreteri Murat Özyer, Eğitim Kurulu Üyeleri Alaeddin Yakan ve Hasan Özmeriç’in de katılımıyla, 6 Ağustos Cumartesi günü yapılan proje sunum sınavı ve 7 Ağustos Pazar günü yapılan uygulama sınavıyla noktalandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları