Ve Sertaç Fenerbahçe Beko'da

Barcelona ile yollarını ayıran Sertaç Şanlı, Fenerbahçe Beko ile iki yıllık anlaşmaya vardı. Sarı lacivertliler transferi sosyal medyadan duyururken, Sertaç da bir paylaşımda bulundu.

Ve Sertaç Fenerbahçe Beko'da
13 Temmuz 2023 - 13:08
Fenerbahçe Beko, Barcelona'dan ayrılan Sertaç Şanlı ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. Geride bıraktığımız sezonu Barcelona'da geçiren ve lig şampiyonluğunu kazanan Sertaç Şanlı, Fenerbahçe Beko'ya transfer oldu. Fenerbahçe Beko, 31 yaşındaki Sertaç Şanlı ile 2 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Transferle ilgili sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, son olarak Barcelona forması giyen ve ülke basketbolumuzun en değerli uzun oyuncularından biri olan Sertaç Şanlı (2.12, 1991) ile iki yıllık anlaşmaya vardı" ifadeleri kullanıldı.

Sertaç'ın sosyal medya mesajı ise şöyle oldu: "Şampiyonluklar yaşamak hedefiyle yeri her zaman zirve olan Fenerbahçe Beko forması giyecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bana gösterilen ilgiye teşekkür ediyor, taraftarlarımızla buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Yakında görüşmek üzere..."

YORUMLAR

  • 0 Yorum