TOFAŞ'tan Türk Telekom'a 14 sayı fark!

ING Basketbol Süper Ligi'nin 15. ve ilk yarının son haftasında TOFAŞ ile Türk Telekom takımları, TOFAŞ Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. TOFAŞ, parkeden 78-64'lük galibiyetle ayrıldı.

TOFAŞ'tan Türk Telekom'a 14 sayı fark!
02 Ocak 2021 - 19:40

ING Basketbol Süper Ligi'nin 15. ve ilk yarının son haftasında TOFAŞ ile Türk Telekom takımları, TOFAŞ Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. 

ING Basketbol Süper Ligi'nin 15'inci hafta mücadelesinde TOFAŞ, sahasında Türk Telekom'u 78-64 yenerek, üst üste ikinci galibiyetini aldı.

TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanan mücadele karşılıklı sayılar ile başlarken, 5'inci dakika ev sahibinin 11-8'lik üstünlüğü ile geçildi. Semaj Christon'ın sayılarıyla farkı açmaya başlayan TOFAŞ, ilk periyodu 23-14'lük skor avantajıyla tamamladı.

İkinci periyodun başında direnç gösteren Türk Telekom, Kyle Wiltjer'in etkili oyunuyla 9-0'lık seri yakaladı ve skoru 26-26'ya eşitledi. Karşılıklı sayıların görüldüğü bu bölümün ardından, Tarık Phillip'in dış atış isabetiyle Bursa temsilcisi, soyunma odasına 38-34 önde gitti.

Dönüşte 8-0'lık seri yakalayan TOFAŞ, yeniden farkı çift hanelere çekerek, Tomislav Zubcic'in orta mesafe basketi sonrası skoru 50-36'ya getirdi. Savunmasını sertleştiren, hücumda ise ritim bulan Bursa temsilcisi, farkı 18 sayıya çıkardı ve son periyoda 64-46'luk üstünlükle başladı.

Maçın final periyodunda da üstünlüğü rakibine kabul ettirerek, rahat bir oyun ortaya koyan TOFAŞ, parkeden 78-64'lük galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Bursa temsilcisi ligdeki 7'nci galibiyetini elde ederken, Türk Telekom ise 6'ncı kez parkeden mağlup ayrıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum