TBL de Türkiye Sigorta oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Türkiye Sigorta arasında gerçekleşen anlaşmayla Türkiye Sigorta, Basketbol Süper Ligi’nin ardından Türkiye Basketbol Ligi’nin de isim sponsoru oldu.

TBL de Türkiye Sigorta oldu
18 Ekim 2023 - 14:57
İmza töreni; TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Taha Çakmak, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF ve Türkiye Sigorta yöneticileri ile basın mensuplarının katılımıyla, İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşti.

İmza töreninde konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Türkiye Sigorta Avrupa’nın en rekabetçi ligi olan Basketbol Süper Ligi’ne geçtiğimiz yıl adını verdikten sonra bu yılda basketbolun yaygınlaştırılması ve kulüplerimizin desteklenmesine katkı sağlamak üzere Türkiye Basketbol Ligi’nin isim sponsoru oluyor.

Önümüzdeki iki yıl boyunca Türkiye Sigorta, Türkiye Basketbol Ligi'nin isim sponsoru olarak, basketbol ailemize ve lige büyük bir destek sunacak. İnanıyorum ki bu iş birliği daha uzun yıllar sürecek başarılı bir ortaklığın temellerini atmıştır.

Sponsorluk anlaşmaları ve iş birlikleri, kulüplerimize finansal destek sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda basketbolun daha çok kişiye ulaşmasını sağlıyor. Türkiye Sigorta ile yaptığımız anlaşma, bu bağlamda Türk basketbolunun geleceği için büyük bir değer taşıyor. Türkiye Sigorta'nın basketbolumuza duyduğu güven ve inanç için teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Taha Çakmak ise “Federasyonumuz ve kulüplerimizin gayretli, özverili çalışmaları ile hem ülkemizde hem de uluslararası alanda öncü konumda olan liglerimizi güç birliğiyle daha ileri noktaya taşıyarak; 85 milyonun gururuna gurur katmayı hedefliyoruz.



Ne mutlu ki; 12 farklı ilimizden 18 güzide takımın rekabet ettiği Türkiye Basketbol Ligimiz de bundan böyle, “Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi” olarak anılacak. Bu beraberlikten doğan güçlü sinerjinin hem markamıza hem de basketbolumuza değer kattığına ve katacağına inanıyoruz.

85 milyonun olduğu gibi Türk basketbolunun da güvencesi olan Türkiye Sigorta adına; bu iş birliğini bir sponsorluktan öte, ortak bir hedefe kitlenen yol arkadaşlığı olarak gördüğümüzü özellikle belirtmek isterim”  şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum