TBF'den 1 milyon lira destek

Türkiye Basketbol Federasyonu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiye'm" kampanyasına 1 milyon lira bağışta bulunduğunu açıkladı.

TBF'den 1 milyon lira destek
09 Nisan 2020 - 16:40
Coronavirüs, Türkiye'de her geçen gün daha büyük bilançolara neden olurken, vakalarla birlikte hayatını kaybedenlerin sayısı da gün geçtikçe artıyor. 

Türkiye Basketbol Federasyonu da, Coronavirüs'e karşı verilen mücadelede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya bağışta bulundu. Federasyondan yapılan açıklama şu şekilde:
 

"Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulumuz 8 Nisan 2020 Çarşamba günü yaptığı toplantıda; ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen kampanyaya, tamamı federasyonun öz gelirlerinden karşılanmak üzere 1.000.000 TL destekte bulunma kararı almıştır. Ülkemizin geçmekte olduğu bu zorlu süreçte; “Biz bize yeteriz” diyor ve yaşadığımız küresel koronavirüs tehdidine karşı tüm dünyaya örnek olacak bir toplumsal dayanışmaya imza atacağımıza inanıyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak, sporun birleştirici gücü ile ülkemizin güçlü yarınları için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle; dünyayı etkisi altına alan salgın karşısında ülkemize büyük hizmetlerde bulunan sağlık çalışanlarımıza ve kampanyaya destekte bulunan herkese bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz."

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum