Potanın Timsahları'ndan kritik galibiyet

7DAYS EuroCup’ta B Grubu’nda Frutti Extra Bursaspor, JL Bourg Basket'i 96-89 yenerek son 16 turu için önemli galibiyet elde etti.

Potanın Timsahları'ndan kritik galibiyet
15 Mart 2022 - 23:38

Maça hızlı ve tempolu başlayan JL Bourg Basket, Pelos ve Chassang ile skor üreterek oyunun kontrolünü elinde tuttu.  Frutti Extra Bursaspor, ilk çeyrekte skoru dengelemeye çalışsa da  Pelos’un pota altından bulduğu sayılarla JL Bourg Basket ilk periyodu 25-17 üstün tamamladı.Konuk takım ikinci periyoda da iyi başladı. Frutti Extra Bursaspor’un hücumları değerlendirememesi ve savunmada hatalar yapmasıyla Fransa temsilcisi farkı açtı ve soyunma odasına 44-53 önde girdi.
Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan Fransa ekibi oldu. JL Bourg Basket, Sulaimon ve Chassang çizgi gerisinden Jones’in pota altından bulduğu sayılarda farkı açtı. Frutti Extra Bursaspor toparlanara Needham ve Andrews ile bulduğu peş peşe sayılarla farkı kapattı ve son çeyreğe beraberlikle girdi. Son çeyrek nefes kesen anlara sahne oldu. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği oyunda Frutti Extra Bursaspor Fransa temsilcisine geri dönüş şansı tanımadı ve rakibini 96-89 mağlup etti.
Bursaspor’da Andrew Andrews 22, John Holland 20, Dave Dudzinski ve Derek Needham 14’er sayı kaydettiler. Kevarrius Hayes 12 ve Onuralp Bitim 10 sayıyla oynadılar.JL Bourg-en-Bresse’de Pierre Pelos 19, Alex Chassang 16, Rasheed Sulaimon 14 ve Jacorey Williams 11 sayıya imzasını attı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum