Petkimspor son saniyede Yalovaspor'u yendi

ING Basketbol Süper Ligi’nin 28. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Aliağa Petkimspor, Semt77 Yalovaspor’u misafir etti. Son çeyreği kıran kırana geçen maçta Sean Armand inanılmaz bir üçlükle takımını galibiyete taşıdı.

Petkimspor son saniyede Yalovaspor'u yendi
17 Nisan 2022 - 20:48

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Aliağa Petkimspor, en yakın rakibi Semt77 Yalovaspor'u evinde Armand'ın son saniye üçlüğüyle yenip adeta hayata döndü. Mağlubiyet durumunda bitime 2 hafta kala havlu atacak Petkimspor, bitime 1.2 saniye kala 80-78 yenik durumdayken topu kullanan Armand'ın son salise üçlüğüyle yarışa tutundu. Daha önce Fenerbahçe Beko ve Frutti Extra Bursaspor maçlarında son saniyelerdeki üçlükleriyle takımını hayati galibiyetlere taşıyan Armand, Aliağa ekibini ön önemli sınavda da ipten aldı. ABD'li guard maçı 22 sayıyla tamamlerken, Petkimspor, Yalova'yı ikili averajla sollayıp son 2 haftaya 7 galibiyetle düşme hattının üzerinde girdi.  

Petkimspor’da Sean Armand 19 sayı, 3 asist ile oynarken Malcolm Thomas 12 sayı, 5 ribaund ile mücadele etti. Erol Can Çinko 9, Peyton Aldridge de 7 sayıyla oynadı. Semt77 Yalovaspor’da Roberto Gallinat 22 sayıyla en skorer isim olurken Luka Rubnik de 18 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile oynadı. Marcus Lee ve Alec Brownd da 8 sayıyla maçı tamamladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum