Periler şaşırttı

A Milli Kadıni Takımımız Cordoba Şehir Turnuvası’nda İspanya’ya 76-37'lik farklı skorla yenildi.

Periler şaşırttı
02 Haziran 2023 - 23:39
FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Potanın Perileri, İspanya’da düzenlenen Cordoba Şehir Turnuvası’ndaki ilk maçında ev sahibi İspanya’yı 76-37'lik skorla mağlup oldu. 

Palacio Municipal De Deportes Vista Alegre Salonu’nda oynanan müsabakaya Ay-yıldızlılarımız Olcay Çakır Turgut, Sevgi Uzun, Bahar Çağlar Ökten, Tilbe Şenyürek ve İlayda Güner beşiyle başladı. Millilerimiz karşılaşmanın ilk yarısını 38-15 geride tamamladı. 

A Milli Takımımızda Esra Ural Topuz ve Olcay Çakır Turgut 8'er, Sevgi Uzun 7 sayı ile oynadı. İspanya’da ise Maria Conde 12 sayı ile maçı bitirdi.

Millilerimiz turnuvadaki ikinci maçında 3 Haziran Cumartesi günü Belçika ile karşılaşacak. Palacio Municipal De Deportes Vista Alegre Salonu’nda oynanacak maç TSİ 22.00’de başlayacak.

A Kadın Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası’ndaki grup karşılaşmalarını Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da oynayacak.

Ay-yıldızlılarımız organizasyondaki ilk maçını 15 Haziran Perşembe günü TSİ 16.00’da Sırbistan ile oynayacak. A Kadın Milli Takımımız gruptaki ikinci maçında 16 Haziran Cuma günü TSİ 13.15’te Macaristan ile karşılaşacak. D Grubu'ndaki son maçımız ise 18 Haziran Pazar günü TSİ 21.45’te Slovakya ile olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum