Periler'den Letonya'ya farklı tarife

FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan A Milli Kadın Takımımız, İstanbul’da düzenlenen hazırlık turnuvasındaki ikinci maçında Letonya’yı 75-51'lik skorla mağlup etti.

Periler'den Letonya'ya farklı tarife
26 Mayıs 2023 - 22:24
FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Potanın Perileri, Ahmet Cömert Salonu'nda düzenlenen hazırlık turnuvasındaki ikinci maçında Letonya’yı 75-51 ile geçti. Millilerimiz turnuvadaki üçüncü maçında 27 Mayıs Cumartesi günü Almanya ile karşılaşacak. Ahmet Cömert Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

Karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarımermer, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Erkek Milli Takım Menajeri Muratcan Güler ve A Erkek Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman da salonda takip etti.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan ve TBF TV YouTube kanalından canlı olarak yayınlanan mücadeleye Ay-yıldızlılarımız Olcay Çakır Turgut, Sevgi Uzun, Gökşen Fitik, İlayda Güner ve Tilbe Şenyürek beşiyle başladı. Millilerimiz müsabakanın ilk yarısını 41-33 önde tamamladı.

A Kadın Milli Takımımızda Alperi Onar ile Derin Erdoğan 13'er, Olcay Çakır Turgut 9 sayıyla oynadı. Letonya’da ise Aleksa Gulbe 13 sayı kaydetti.

A Kadın Milli Takımımızda başantrenör Ekrem Memnun ve oyuncularımızdan Alperi Onar açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum