Onuralp Bitim'den Smaç Yarışması'na dair...

Pınar Karşıyaka'nın genç oyuncusu, smaç şampiyonluğundaki süreci Ribaund'a anlattı.

Onuralp Bitim'den Smaç Yarışması'na dair...
15 Şubat 2020 - 20:16
Pınar Karşıyaka'nın genç oyuncusu, smaç şampiyonluğundaki süreci Ribaund'a anlattı.

NBA'de bu gece yetenek yarışmaları yapılacak. Gecenin sonunda, en çok merak edilen yarışma, hiç şüphesiz smaç yarışması...

Daha önce 2008 yılında NBA All-Star'da smaç yarışmasını kazanan Los Angeles Lakers'tan Dwight Howard ve Orlando Magic'in inanılmaz smaçörü Aaron Gordon'ın yanı sıra, Milwaukee Bucks'tan Pat Connaughton ve Miami Heat'ten Derrick Jones Jr. yer alacak.

Herkes bu smaçların nasıl oluşturulduğunu merak eder. Biz de, geçtiğimiz ay düzenlenen ING All-Star'ın smaç şampiyonu olan Pınar Karşıyaka'nın genç ismi Onuralp Bitim'den yarışma öncesinde ve esnasında neler yaptıklarını ve neler hissettiğini öğrendik.

YAKLAŞIK 5 GÜNLÜK HAZIRLANMA SÜRECİ



Daha önce Anadolu Efes'te oynadığı dönemde, 2018 yılında smaç şampiyonu olan Onuralp Bitim, "Özellikle 2 defa katılıp ikisinde de şampiyon olmak çok mutluluk verici. Bu seferki All-Star organizasyonu gerçekten çok güzeldi. Çok eğlenceli ve renkliydi. Oraya gittiğimde smaçların kolaylaştığını hissettim. Stres vardı; ama o adrenalin ve ilgiyle daha kolay vurulur hale geldi." açıklamalarında bulundu.

Yaklaşık 5 günlük hazırlanma süreci olduğunu belirten Bitim, "Ara ara, antrenmandan 1 saat öncesinde ya da sonrasında çalışmalar yaptım. Takım arkadaşlarımla, diğer arkadaşlarımla veya kulüpten kişilerle fikir alışverişi yapa yapa smaçları vurmaya karar verdik. Hem eğlenelim hem de başarılı olalım dedik ve çok şükür ikinci defa kazandım." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum