Monaco'nun rakibi UNICS Kazan

7DAYS EuroCup yarı final serisinde Segafredo Virtus Bologna'yı deplasmanda mağlup ederek seriyi 2-1 kazanan UNICS Kazan, finalde Monaco'nun rakibi oldu.

Monaco'nun rakibi UNICS Kazan
14 Nisan 2021 - 23:43
7DAYS EuroCup'ta Segafredo Virtus Bologna, yarı final serisinin son maçında UNICS Kazan'ı İtalya'da konuk etti.

Üçlüklerle başlayan maçta daha etkili hücumlar sergileyen Virtus Bologna, kontrolü elinde tutamadı. Birinci çeyreğin son dakikasında çıkışa geçen UNICS, skora denge getirdi ve ilk 10 dakika 21-21'lik beraberlikle tamamlandı. Mücadele dozunun yüksek olduğu ikinci çeyrekte Virtus, devre arasında soyunma odasına 48-46 üstün gitti. 

Üçüncü çeyrekte oyuna ağırlığını koyan UNICS Kazan, farkı bir ara çift hanelere çıkardı. Ancak Segafredo Virtus Bologna oyundan kopmadı. Son 10 dakikaya 73-67 önde giren UNICS heyecan dolu 40 dakika sonunda mücadeleden 107-100 galip ayrıldı. 

Hem 7DAYS EuroCup'ta finale kalan hem de adını gelecek sezon için THY EuroLeague'e yazdıran UNICS Kazan'da Jamar Smith, 24 sayı ve 5 asist; Okaro White da 22 sayı ve 4 ribaundla oynarken, John Brown da 20 sayı, 8 ribaund ve 2 top çalma ile inanılmaz bir performans ortaya koydu. Jordan Theodore, sayı kaydedememesine karşın 7 asist yaptı. Virtus'ta maçın en skorer oyuncusu Milos Teodosic, 25 sayı ve 9 asistle karşılaşmayı tamamladı. 

Fotoğraf: Giulia Pesino / Virtus Bologna 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum