KUTLAMA KAFADA BAŞLAR

EuroLeague Basketball’un “Özgüven Sponsoru” Head&Shoulders, EuroCup şampiyon Darüşşafaka Doğuş'un bu başarısını düzenlediği görkemli davet ile kutladı. 

KUTLAMA KAFADA BAŞLAR
01 Mayıs 2018 - 20:47

 
Dünyanın 1 numaralı şampuanı Head&Shoulders, “Kazanmak kafada başlar” diyerek Türkiye'ye 8. Avrupa kupasını kazandıran Darüşşafaka Basketbol Takımı’nın başarısını tüm takımın katıldığı bir davet ile kutladı.
D.ream grubunun da katkılarıyla, 17 Nisan Salı gecesi gerçekleşen davete, EuroCup şampiyonu Darüşşafaka Basketbol Takımı’nın yıldız oyuncuları, P&G Genel Müdürü Tankut Turnaoğlu, İbrahim Kutluay, Deren Talu, Jülide Ateş, Şahika Ercümen gibi spor, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.
 
TANKUTOĞLU: GENÇLERİN ÖZGÜVENLERİNE
KATKIDA BULUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 
P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu: “P&G olarak, dünyada spora en çok destek veren şirketlerden biriyiz ve Head&Shoulder markamız ile Türkiye’de basketbolun gelişmesine yönelik, sporu ve sporcuyu destekleyen projeler geliştirmekten dolayı da çok mutluyuz. Darüşşafaka Basketbol Takımı’nı EuroCup başarısından dolayı tebrik ediyor, Türk sporuna bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyoruz” dedi.


Head&Shouders olarak en büyük amaçlarının gençlere basketbolu sevdirmek olduğunu söyleyen Turnaoğlu şöyle devam etti: "EuroLeage Basketball’a da “Özgüven” sponsoru olarak destek oluyoruz. Darüşşafaka’nın özellikle Türk oyuncuları Furkan Aldemir, Kartal Özmızrak, Okben Ulubay, Muhammed Baygül, Doğuş Özdemiroğlu ve Emircan Koşut turnuva boyunca bizi gururlandıran performans sergiledi. Türk basketbolunun geleceği oyuncularımız, kazanmanın önce kafada başladığını sahaya çıkarak bize gösterdi. Önümüzdeki yıllarda bu oyuncularımızın nice başarılarıyla gururlanacağımıza inanıyorum. Head&Shoulders olarak, bundan sonra da hem Türkiye hem Avrupa basketbolunun geleceğine ve genç sporcuların özgüvenlerine katkıda bulunmaya devam edeceğiz."


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları