Kırmızı Ejderhalar Oğuz ve Bentil ile kanatlandı

FIBA Europe Cup'ın açılış maçında, E Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında Mornar Bar'ı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konuk eden Bahçeşehir Koleji, sahadan 75-68 galip ayrıldı.

Kırmızı Ejderhalar Oğuz ve Bentil ile kanatlandı
12 Ekim 2021 - 23:08
Bertan ERMAN - RİBAUND DERGİ

Maçın ilk 5 dakikası yüksek tempolu ama düşük skorlu geçerken, Bahçeşehir Koleji'nde Oğuz Savaş ve Ben Bentil'in skor katkıları, Mornar Karşısında üstünlüğü yakalamasını sağladı. (9-6) Oğuz-Bentil ikilisinden gelen sayılarla arayı açan Kırmızı Ejderhalar, ilk 10 dakikayı Kartal Özmızrak'ın son saniyedeki üçlüğü ile 23-11 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren temsilcimiz, devre arasında soyunma odasına 37-24 üstün gitti. 

Mornar Bar, üçüncü çeyreğe iyi bir başlangıç yaptı ve farkı 5 sayıya kadar düşürdü. (50-45) Hücumda zorlanan Bahçeşehir Koleji'nde Erkan Yılmaz'ın yeniden oyuna girip takımını hareketlendirmesi, temsilcimizi skordaki kontrolünü sürdürmesini sağladı. Son 10 dakikaya 52-45 önde giren Kırmızı Ejderhalar, Karadağ temsilcisinin maça ortak olmasına izin vermedi ve mücadeleyi 75-68 kazandı.

Europe Cup'a galibiyetle başlayan Bahçeşehir Koleji'nde Ben Bentil ve Oğuz Savaş 17'şer sayı kaydetti. Ayrıca Oğuz Savaş, aldığı 11 ribaund ile double double yaptı. Mornar'da maçın en skorer oyuncusu Vladimir Mihailovic 20 sayıyla oynadı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum