Keçiler Playoff yolunda Orman'da takıldı

ING Basketbol Süper Ligi'nin normal sezon erteleme karşılaşmasında HDI Sigorta Afyon Belediyespor, sahasında OGM Ormanspor'a farklı kaybetti.

Keçiler Playoff yolunda Orman'da takıldı
27 Nisan 2021 - 18:46
ING Basketbo Süper Ligi'nde Covid-19 nedeniyle 3 maçı ertelenen HDI Sigorta Afyon Belediyespor, bu karşılaşmaların ilkinde, ligden düşmesi kesinleşen OGM Ormanspor ile karşı karşıya geldi. 

Maçta ilk 10 dakika Afyon'un 27-25'lik üstünlüğüyle tamamlansa da, daha sonra oyunun kontrolünü eline geçiren OGM Ormanspor, mücadeleden 114-91 galip ayrıldı. Bu sonuçla Ankara ekibi, ligdeki 7. galibiyetini aldı. Ormanspor'da Cevher Özer 18 sayı ve 10 ribaund; Tu Holloway de 18 sayı ve 10 asistle double double yaptı. Playoff mücadelesinden önemli bir yara alan HDI Sigorta Afyon Belediyespor'da maçın en skorer oyuncusu Egemen Güven, 22 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve 1 blokla mücadele etti. Keçiler, 30 Aralık Cuma günü, İstanbul'da Beşiktaş Icrypex'in konuğu olacak. Eğer mor-mavili ekip bu karşılaşmayı kaybederse, Playoff biletini Empera Halı Gaziantep Basketbol'a kaptıracak. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum