Kartal kendi işini göremedi

Basketbol Süper Lİgi'nde kalma mücadelesi veren Türk basketbolunun ekol takımı Beşiktaş Emlak Jet, deplasmanda Bahçeşehir'e 86-83 kaybederken, Aliağa Petkimspor'un, Gaziantep Basketbol'u 80-79 mağlup etmesiyle rahat nefes aldı. Ayos Konyaspor dışında küme düşecek son takım haftaya belirlenecek.

Kartal kendi işini göremedi
13 Mayıs 2023 - 20:07
Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nde bu sezon kâbus gören ve taraftalarına da üzüntülü günler yaşatan Beşiktaş Emlak Jet, Bahçeşehir Koleji deplasmanında da mağlup olmaktan kurtulamadı: 85-83.

Bu sezon kurduğu takım ile siyah beyazlı taraftaların hedefi hâline gelen siyah beyazlı yönetim, sezon boyu devam eden plansızlığın bedelini ligde kalmak adına ecel terleri çekerek ödüyor. Ataşehir'de Bahçeşehir'in ev sahipliğinde oynanan ve son ana kadar kora kor geçen karşılaşmada rakibine yenilen Kara Kartal, İzmir'den gelen haber ile derin bir oh çekti. 

Ayos Konyaspor'un küme düşmesiyle gözler veda edecek 2. takıma çevrildi. Beşiktaş Emlak Jet ile Gaziantep Basketbol son haftalarda ligde kalma adına korkulu rüyalar görüyor. Beşiktaş'ın Bahçeşehir Koleji'ne yenilmesine rağmen Petkim'in Gaziantep'i 80-79 ile devirmesiyle Kartal nefes aldı. 

Beşiktaş Emlak Jet, ligde son hafta cumartesi günü 15.30'da ONVO Büyükçekmece'yi ağırlarken, Gaziantep ise aynı gün ve aynı saatte Darüşşafaka Lassa'yı ağırlayacak. Aynı puanda (38) olan iki takımdan siyah beyazlıların ikili averajda üstün olduğunu da ekleyelim. 





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum