Karşıyaka seriyi eşitledi

Basketbol Süper Ligi'nin yarı final serisi ikinci maçında Pınar Karşıyaka, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe Beko'yu 80-71 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi.

Karşıyaka seriyi eşitledi
22 Mayıs 2021 - 17:33




ING Basketbol Süper Ligi yarı final ikinci maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Fenerbahçe Beko’yu 80-71’lik skorla mağlup etti. İzmir ekibi bu sonuçla birlikte seride durumu 1-1’taşıdı.

Kora kor bir mücadeleye sahne olan ilk çeyrekte Guduric ile Tony Taylor'un karşılıklı sayıları ön plana çıkarken Karşıyaka ilk periyodu 23-20 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Metecan ve Semih ile boyalı alanı etkili kulanan ekip Karşıyaka olurken Fenerbahçe, farkın açılmasına engel oldu ancak Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı 41-37 konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin üçücü çeyreğinde  Raymar Morgan, sazı eline alırken Barthel ile etkili olmaya çalışan Fenerbahçe Beko, oyunun ritmini Karşıyaka'nın ellerine bıraktı. Makasın ilk iki çeyreğe göre biraz daha açıldığı bu periyotta Karşıyaka, Fenerbahçe Beko'ya 64-59 üstünlük sağladı.  Konuk ekip son çeyrekte de oyun üstünlüğünü korurken parkeden 80-71 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada Fenerbahçe Beko adına Danilo Barthel 15 sayıyla oynarken Pınar Karşıyaka’da Raymar Morgan 21 sayıyla mücadeleyi tamamladı.

Seride üçüncü maç Pınar Karşıyaka’nın ev sahipliğinde 24 Mayıs Pazartesi günü saat 19.30’da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum