ING BSL'de Playoff heyecanı başlıyor!

ING Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonun belli olacağı Playoff müsabakalarının çeyrek final serileri bu akşam başlıyor. Playoff'ta hangi takımlar karşı karşıya gelecek? Detaylar haberimizde...

ING BSL'de Playoff heyecanı başlıyor!
13 Mayıs 2021 - 14:53
ING Basketbol Süper Ligi'nde Playoff zamanı geldi çattı. Çeyrek final serileri bu akşam 2 maçla başlıyor.

Günün ilk maçında, normal sezonu 3. sırada tamamlayan ve geçtiğimiz pazar günü FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ikincilik başarısını gösteren Pınar Karşıyaka, saat 18.00'de, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Türk Telekom'u konuk edecek. Mücadele Tivibuspor 2 ve işaret dili ile Tivibuspor 4 ekranlarından yayınlanmakla birlikte, TRT Spor'dan şifresiz canlı yayını olacak. Pınar Karşıyaka, bu sezon kulüp tarihindeki üçüncü lig şampiyonluğu için mücadele verecek. Türk Telekom ise, güçlü rakibi karşısında, Ankara'ya saha avantajı ile dönmek istiyor.

Günün ikinci maçında ise, Pınar Karşıyaka gibi, ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe Beko, saat 20.15'te bir başka İstanbul ekibi Darüşşafaka Tekfen'i Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konuk edecek. Mücadele, Tivibuspor 2'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Beko, 3 sene sonra mutlu sona ulaşmak istiyor ve 10. kez kupayı müzesine götürmenin peşinde olacak. Darüşşafaka Tekfen ise, zorlu rakibi karşısında Avrupa Yakası'nda saha avantajına sahip olmak için sahaya çıkacak.

ING Basketbol Süper Ligi'nde çeyrek final serileri 2 galibiyette son buluyor. eğer seride 1-1'lik eşitlik olursa, serinin son maçı, saha avantajına sahip olan takımın salonunda oynanacak. 

ING Basketbol Süper Ligi Playoff eşleşmeleri şu şekilde:

YORUMLAR

  • 0 Yorum