ING Basketbol Süper Ligi 26 Eylül'de başlıyor

Nihai karar 14 Ağustos'ta verilecek.

ING Basketbol Süper Ligi 26 Eylül'de başlıyor
07 Ağustos 2020 - 15:37
Türkiye Basketbol Federasyonu, ING Basketbol Süper Ligi ile birlikte Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol Ligi'nin 2020-2021 sezonu için basketbola dönüş protokolünü yayımladı. Buna göre ING Basketbol Süper Ligi 26 Eylül, Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligi 3 Ekim ve Türkiye Basketbol Ligi ise 16 Ekim'de başlayacak. 

Coronavirüs Pandemisi'nin durumuna göre, eğer ING Basketbol Süper Ligi 26 Eylül'de başlayamazsa ya da ilk 8 hafta içinde müsabakalar süresiz durdurulursa," Kısaltılmış Sezon Süreci" adı verilen 2. Etap devreye girecek. 2. Etap ise, 9 Ocak'ta başlayacak olup farklı bir formatta uygulanacak. İlk iki etapta sıkıntı yaşanması durumunda, "Sezonu Sonuçlandırma Süreci" adı verilen 3. Etap faaliyete geçecek. Bu etap için oynanma kararı verilmesi durumunda tarih daha sonra açıklanacak.

2020-2021 sezonu, normal lig müsabakaları başladıktan sonra herhangi bir etapta müsabakaların durdurulması ve devam etme imkanı olmazsa, geride bıraktığımız sezon gibi, Beyaz Sezon ilan edilecek ve şampiyon olmayacak. 

Detaylar için tıklayınız.


YORUMLAR

  • 0 Yorum