Her şey Sinan Erdem'de belli olacak

THY EuroLeague'de Anadolu Efes, Playoff Çeyrek Final Serisi 4. maçında, deplasmanda Real Madrid'e 82-76 kaybetti ve seride 2-2'lik eşitlik oluştu.

Her şey Sinan Erdem'de belli olacak
29 Nisan 2021 - 23:58
Real Madrid maça inanılmaz bir giriş yaptı ve 17-0’lık bir seriye imza attı. İlk 5 buçuk dakikada sayı bulamayan Anadolu Efes, Krunoslav Simon’un bulduğu üçlükle ivme yakalamaya başladı ve 13-2’lik bir seri ile karşılık verdi. İkinci çeyreğe 19-13 geride giren Efes, serinin dikkat çeken isimlerinde Rodrigue Beaubois’nın ve Shane Larkin’in vitesi yükseltmesiyle oyunun gidişatını kendi lehine çevirdi. Farkı çift hanelere çıkaran temsilcimiz, devre arasında soyunma odasına 47-36 üstün gitti. Üçüncü çeyrekte Real’in arayı kapatma çabası olsa da, Anadolu Efes son 10 dakikaya 66-47 önde girdi. Fakat İspanya temsilcisi, genç oyuncusu Usman Garbua’nın devreye girmesiyle maça yeniden ortak oldu ve son dakikaya girilirken 76-74’lük skor üstünlüğü yakaladı. Kalan sürede Efes öne geçme fırsatlarını değerlendiremedi ve mücadeleden 82-76 mağlup ayrıldı.

Seride durumu 2-2'ye getiren Real Madrid'de maçın en skorer ismi Usman Garuba, 24 sayı ve 12 ribaundla double double yaparak yıldızlaştı. Rodrigue Beaubois'nın 23 sayı, 2 ribaund ve 3 asist; Shane Larkin'in 22 sayı, 2 ribaund ve 8 asistlik performansı, Efes'in seriyi kazanması için yeterli olmadı. Serinin son maçı 4 Mayıs tarihinde, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Bu maçı kazanan takım, Köln'de düzenlenecek Final Four'da CSKA Moskova'nın yarı finaldeki rakibi olacak. 

Fotoğraf: Anadolu Efes

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum