"Hedefimiz üç kulvarda şampiyonluk"

ING Basketbol Süper Ligi ve THY EuroLeague takımlarından Fenerbahçe Beko'nun Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, bu sezon tüm kupalara talip olduklarını belirtti.

"Hedefimiz üç kulvarda şampiyonluk"
26 Eylül 2020 - 17:00 - Güncelleme: 26 Eylül 2020 - 17:11
ING Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko, 2020-2021 sezonunun açılış maçında OGM Ormanspor'u 105-72 yendi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, "Öncelikle yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Tüm takımlara sağlıklı, sakatlıklardan ve koronadan uzak bir sezon diliyorum.  Zor bir sezon inşallah bütün takımlar el ele bu sezonu başarıyla tamamlayacağız. Bu nedenle önceliği hep sağlık koşullarına veriyorum. İnşallah en kısa sürede seyircili oynanabilecek bir lige devam ederiz." ifadelerini kullanırken, tüm kupalara talip olduklarını şu sözlerle belirtti: 

"Fenerbahçe Türkiye ligi ve EuroLeague’e domine eden takımlardan biridir. Hedefi her zaman aynıdır, şampiyonluktur. Bu seneye de çok iddialı başladık. Yeni bir kadromuz var. Yeni bir hocamız var. İnşallah sezonu 3 kulvarda da şampiyon olarak tamamlayacağız. Buna inancımız tam. Takım zaten sinyalleri de veriyor."

SEYİRCİSİZ RENGİ YOK

Komsuoğlu, "İnşallah iyi bir sezon yaşarız. Siz de fark ediyorsunuz, seyircisiz bu işin rengi yok. İnşallah en kısa sürede seyircimize kavuşuruz. Bu sporun en güzel tarafı görsel şölene de start vermiş oluruz." diyerek açıklamalarını noktaladı. 

Fotoğraf: Fenerbahçe Beko
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum