Gaziantep Basketbol son anda kazandı

Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftasının açılış maçında Beşiktaş Icrypex, Gaziantep Basketbol’u misafir etti. Konuk ekip sahadan 68-70’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Gaziantep Basketbol 4. maçtaki 3. galibiyetini alırken Beşiktaş ise 3. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Gaziantep Basketbol son anda kazandı
16 Ekim 2021 - 15:27
Gaziantep Basketbol ,son topa kalan maçta Beşiktaş'ı deplasmanda 68-70 mağlup etti. Maçın ilk  iki çeyreğinde rakibine karşı skor üstünlüğünü koruyan Gaziantep Basketbol maçı da kazanmayı bildi. Maça hızlı ve tempolu başlayan taraf konuk ekip oldu.Ryan Luther’ın ilk çeyrekteki skorer oyunu ile Gaziantep Basketbol, ilk çeyreği 18-23 önde kapattı.Siyah kırmızılı ekip, ilk çeyrekte yakaladığı skor avantajını korudu. Luther, konuk ekip adına skor üretmeye devam etti ve devre arasına da Gaziantep’in 38-43’lük üstünlüğüyle girildi.

Üçüncü çeyrekte Beşiktaş rakibini hücumda organize olmamasını iyi değerlendirip farkı açsa da Gaziantep kritik anlarda önemli isabetler bularak skorda rakibini yakaladı ve son çeyreğe 48-48’lik eşitlik ile gidildi.  Son çeyrekte oyunun temposu yükseldi. Dördüncü periyotta Gaziantep, Milton Doyle’un art arda bulduğu sayılarla farkı açtı.Mücadelenin son bölümünde, son saniyelerde kullandığı faul atışlarında isabet bulan Gaziantep, Beşiktaş’ı deplasmanda yendi. Gaziantep Basletbol'da; Ryan Luther 21 sayı – 11 ribaund ile double-double yaptı. Milton Doyle da 19 sayı – 4 ribaund – 3 asist ile etkili oldu. Jarmar Gulley de 14 sayıyla skora önemli katkıda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum