Galatasaray transferleri art arda yapıyor

Galatasaray, daha önce ülkemizde Trabzonspor forması giyen ve Bulgaristan Milli Takımı'nın da oyuncusu olan gard Dee Bost'u ve Petkimspor'dan Canberk Kuş ile Okben Ulubay'ı kadrosuna kattı.

Galatasaray transferleri art arda yapıyor
11 Ağustos 2021 - 17:27
Galatasaray, transfer konusunda düğmeye bastı. 

Geçtiğimiz gün takım kaptanı Göksenin Köksal ile sözleşme yenileyen ve eski oyuncusu Ege Arar ile Fuenlabrada'nın oyun kurucusu Melo Trimble'ı kadrosuna katan Aslanlar, son olarak Monaco ile 7DAYS EuroCup şampiyonluğu yaşayan 31 yaşındaki gard Dee Bost ile, geçen sezon Petkimspor forması giyen Canberk Kuş ve Okben Ulubay'ı transfer ettiğini duyurdu. 

BOST'UN TÜRKİYE'DEKİ İKİNCİ SEZONU

Daha önce ülkemizde Trabzonspor forması giyen Dee Bost, geçtiğimiz sezon AS Monaco ile Fransa Ligi’nde 11.3 sayı, 2.2 ribaund, 4.1 asist ve 1.2 top çalma istatistikleri yakalarken 7DAYS EuroCup’ta 13.8 sayı, 2.8 ribaund, 4.5 asist ortalamalarıyla oynadı. Bost, Monaco'nun kulüp tarihindeki en büyük zaferi olan 7DAYS EuroCup şampiyonluğunda da önemli rol oynadı.

PETKİM'DEN CİM BOM'A GELEN İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ İSİMLER

Galatasaray'ın Canberk Kuş ve Okben Ulubay transferleri, sarı-kırmızılı ekibin Ege Arar'dan sonra Petkimspor'dan yaptığı diğer transferler oldu. 

Yarın 25 yaşına girecek olan forvet Canberk Kuş geçen sezon Petkim ile ING Basketbol Süper Ligi'nde ilk sezonunu geçirdi ve 4 sayı, 1.9 ribaund ortalamalarını tutturdu. İzmir ekibine geçen sezon arasında gelen Okben Ulubay ise, ING Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı 11 maçta 7.9 sayı ortalamasıyla oynadı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum