Galatasaray NEF, Avrupa'ya veda etti

Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 I Grubu’nda Galatasaray NEF, evinde MHP Riesen Ludwigsburg’u misafir etti. Mücadeleden 58-64’lük skorla mağlup ayrılan temsilcimiz, Basketbol Şampiyonlar Ligi’ne mağlubiyetle veda etti.

Galatasaray NEF, Avrupa'ya veda etti
23 Mart 2022 - 22:10
Galatasaray NEF gruptaki 5. mağlubiyetini alırken MHP Riesen Ludwigsburg ise 4. kez kazandı ve gruptan çıktı. Sarı kırmızılılar; Dee Bost, Rıdvan Öncel, DeVaughn Akoon-Purcell, Kerry Blackshear ve David Kravish beşiyle maça başladı. Kerry Blackshear 17 sayı ve 10 ribauntluk performansıyla en skorer oyuncu oldu. Vasilije Pusica ise 10 sayılık performansıyla çift hanelere ulaşan bir diğer oyuncu oldu.  

Galatasaray Nef, 8-0’lık bir seriyle maça başlarken Dee Bost ve Akoon-Purcell’in sakatlıklarıyla birlikte Ludwigsburg farkı eritmeye başladı. Savunma ağırlıklı geçen çeyrekte oyunun iki tarafını iyi oynayan Aslanlar 16-11 üstünlükle çeyreği kapattı. Sert savunmalara sahne olan ikinci çeyrekte Alman ekibi farkı kapattı ve devreye 32-32 eşitlikle gidildi. 

Blackshear 9 sayı ile ilk yarıdaki en skorer oyuncu olurken David Kravish 6 sayı, Sadık Emir Kabaca ise 5 sayıyla katkı verdi. Son çeyrekte geri dönüş imkanlarını değerlendiremeyen Galatasaray Nef, maçı 64-58’lik skorla kaybetti.
Galatasaray NEF’te Kerry Blackshear 17 sayı 10 ribaund, Vasilije Pusilica 10 sayı, Dee Bost ve David Kravish 8 sayı ile mücadele etti.MHP Riesen Ludwigsburg’da Justin Simon 18 sayı 14 ribaund 5 top çalma, Yorman Polas Bartolo 11 sayı, Tremmell Darden 7 sayı üretti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum