Fenerbahçe Öznur Kablo'dan trasnfer şov!

Sarı Kanaryalar, bütçe küçülmesine rağmen kadrosundaki önemli isimleri koruyup yen takviyeler yaptı.

Fenerbahçe Öznur Kablo'dan trasnfer şov!
31 Mayıs 2020 - 14:25
COVID-19 salgını nedeniyle iptal edilen 2019-2020 sezonunda hem Herbalife Nutrition Kadınlar Baksetbol Süper Ligi hem de FIBA Kadnlar EuroLeague'de başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe Öznur Kablo, takımda ciddi değişikliklere gitmezken, kritik roldeki önemli isimleri kadrosunda tutmayı başardı.

Sarı Kanaryalar, bu çerçevede WNBA oyuncuları da olan İtalyan forvet Cecilia Zandalasini ve ABD'li pivot Kiah Stokes ile Milli Takım oyuncuları Sevgi Uzun, Olcay Çakır Turgut ve takım kaptanı Tuğçe Canıtez'in yanı sıra, Başantrenör Victor Lapena ile 1 yıllık yeni anlaşma sağladı.

İstanbul Anadolu Yakası ekibi, 3 yeni oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Bu isimlerden en çok dikkat çekeni Kayla McBride... WNBA'de Las Vegas Aces forması giyen şutör, daha önce 2016-2017 sezonunda, Yakın Doğu Üniversitesi ile Türkiye'de lig şampiyonluğu yaşamıştı. Fenerbahçe Öznur Kablo'nun bir diğer yeni WNBA yıldızı Jasmine Thomas oldu. 30 yaşındaki deneyimli oyun kurucu, daha önce Türkiye'de Orman Gençlik forması giymişti. Ayrıca Sarı Kanaryalar, 2020 WNBA Draftı'nda Dallas Wings'in 2. sıradan seçtiği çaylak forvet Satou Sabally'i de kadrosuna kattı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum