Fenerbahçe Beko son topta kaybetti

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’de çift maç haftasının ikinci karşılaşmasında Olympiakos’a konuk oldu. Yunanistan'da oynanan karşılaşmadan Sarı-Lacivertli ekip 67-65'lik skorla mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe Beko son topta kaybetti
28 Ekim 2021 - 23:16
Fenerbahçe Beko, Barış ve Dostluk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 67-65 mağlup ayrıldı.Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, EuroLeague’deki 5. yenilgisini aldı.Olympiacos karşısında temsilcimiz; Dyshawn Pierre, Marko Guduric, Jan Vesely, Devin Booker, Pierria Henry beşiyle sahaya çıktı. 

Mücadelenin ilk bölümünde iki takımda savumada sert ve agresif başladı.Nando de Colo’nun oyuna girişiyle birlikte tempo arttı. Tyler Dorsey ve  Moustapha Fall ikilisi ile ev sahibi 19-14 önde bitirdi. İkinci çeyreğin başlarında Olympiakos farkı 9’a çıkardı Melih Mahmutoğlu'nun 2 üçlüğüyle 15. dakikada maça denge geldi. Olympiakos'da Kostas Sloukas skor üreterek farkı açtı ve 45-34 skor ile ev sahibi soyunma odasına önde gitti. 


Fenerbahçe Beko’da Dyshawn Pierre’in sayısı ile fark tek hanelere indi. Vezenkov-Fall ikilisiyle fark yeniden çift hanelere çıktı. Ev sahibi takım skor üstünlüğünü ele geçirmeye çalıştı.Fenerbahçe Beko'da rakibine Pierria Henry ve Jan Vesely'in sayıları ile cevap verdi. Jan Vesely, Henry, Polonara ve Şehmus Hazer’in 11-0’lık serisiyle geri dönen temsilcimiz son çeyreğe 2 sayı geride girdi. Son çeyrek büyük bir çekişmeye sahne oldu. Mücadelenin son anlarına 65-65'lik eşitlikle girilirken, Sarı-Lacivertli ekip, maçın bitimine 2 saniye kala eski Fenerbahçeli Kostas Sloukas'ın sayısına engel olamayınca sahadan 67-65'lik skorla mağlup ayrıldı.
 

Sasha Djordjevic’in yönettiği Fenerbahçe’de Jan Vesely 14 sayı 9 ribaunt, Marko Gudurıc ve Nando de Colo 10 sayı, Achille Polonara 9 sayı üretti. Olympiakos’ta Kostas Sloukas 14 sayı 5 asist, Tyler Dorsey, Moustapha Fall ve Giannoulis Larentzakis 10’ar sayı buldu.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum