Fenerbahçe Beko İstanbul'a galibiyetle dönmek istiyor

THY EuroLeague'de Playoff heyecanı devam ediyor. Fenerbahçe Beko, serinin 2. maçında CSKA Moskova'ya bu akşam konuk olacak. Karşılaşma saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak? İşte tüm detaylar.

Fenerbahçe Beko İstanbul'a galibiyetle dönmek istiyor
23 Nisan 2021 - 15:47
Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague Playoff Çeyrek Final Serisi 2. maçında, bu akşam CSKA Moskova'nın Megasport Arena'da konuğu olacak. TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşma, BeIN Sports Haber'den şifresiz yayınlanacak. Miguel Angel Perez (İspanya), Milan Nedovic (Slovenya), Uros Nikolic (Serbia) hakem üçlüsü bu karşılaşmada düdük çalack.

Serinin ilk karşılaşmasında, sakatlıklar ve Covid-19 vakalarından muzdarip çıkan Fenerbahçe Beko, üçüncü çeyrekte skor üstünlüğünü yakalamış olsa da, son çeyrekte dar rotasyonu ve yorgunluğundan dolayı mücadeleyi 92-76 kaybetmişti. 

ERDEM CAN: EN İYİ OYUNUMUZU ORTAYA KOYMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Igor Kokoskov'un yokluğunda takımın başında yer alan Yardımcı Antrenör Erdem Can ve oyunculardan Kenan Sipahi, Fenerbahçe Beko'nun CSKA ile oynayacağı çeyrek final serisinin 2. maçı öncesinde, sarı-lacivertli ekibin web sitesine açıklamalarda bulundu.

Erdem Can, “İki takım arasında çok zorlu bir mücadele daha yaşanacak. Biz ilk maçta olduğu gibi mücadelenin başından sonuna kadar savaşacak ve en iyi oyunumuzu ortaya koymaya çalışacağız.” ifadelerini kullanırken, Kenan Sipahi ise, “Playoff turunda her maçın hikayesi farklı oluyor. Maç maç gitmek, her mücadele öncesinde en iyi şekilde hazırlanıp konsantre olabilmek çok önemli. Takım olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Ama biz, sezon içerisinde de çok zor anlardan sonra ayağa kalkıp hedefimize tutunmayı başarmıştık. Organizasyonumuz ve taraftarlarımız için en iyi mücadeleyi ortaya koyacak ve ikinci maçı kazanmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları