Fenerbahçe Beko İsmet Akpınar'ı açıkladı

Kadrosunda değişikliklere giden Fenerbahçe Beko, geçen sezon Bahçeşehir Koleji forması giyen Türk asıllı Alman gard İsmet Akpınar'ı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe Beko İsmet Akpınar'ı açıkladı
18 Haziran 2021 - 12:05 - Güncelleme: 18 Haziran 2021 - 12:15
7 oyuncu ile yollarını ayıran ve Khimki'den Devin Booker'ı transfer eden Fenerbahçe Beko, rotasyonunu genişletmek adına önemli bir transfer hamlesinde bulundu. Sarı Lacivertliler, geçen sezon Bahçeşehir Koleji'nde forma giyen gard İsmet Akpınar ile 1+1 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu. 

ING Basketbol Süper Ligi'nde daha önce Beşiktaş ve Bahçeşehir Koleji formalarını giyen İsmet Akpınar, 1.93 boyunda ve gard olarak görev alıyor. Aynı zamanda Almanya Milli Takımı'nın da formasını terleten 26 yaşındaki Akpınar, geçen sezon Bahçeşehir Koleji ile 7DAYS EuroCup'ta 9 maça çıktı; 10.8 sayı, 1.1 ribaund ve 2.1 asist ortalamalarıyla oynadı. ING Basketbol Süper Ligi'nde ise 27 maçta görev alırken 10.4 sayı, 1.5 ribaund ve 2.5 asist ortalamalarını tutturdu. 

ÇOCUKLUK HAYALİM GERÇEK OLUYOR

İsmet Akpınar, Fenerbahçe Beko'ya transferi ile ilgili Twitter hesabından şu ifadeleri paylaştı:

"Bu formayı büyük bir gurur ile üstümde taşıyacağım ve bu renklere layık olmak için elimden gelen herşeyi yapacağım. Beni biraz tanıyan herkes bunun benim için ne kadar önemli olduğunu biliyor - Benim için bir çocukluk hayali gerçek oluyor"

YORUMLAR

  • 0 Yorum