Erhan Ernak: Bugün şans da bizim yanımızdaydı

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Bosna Hersek temsilcisi Igokea ile karşılaştı. ​​​​​​​Temsilcimiz, rakibi karşısında yalnızca bir kez öne geçtiği maçı 70-67 kazandı. Maç sonu koç Erhan Ernak, bazı açıklamalarda bulundu.

Erhan Ernak: Bugün şans da bizim yanımızdaydı
05 Ekim 2022 - 22:23
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Bosna Hersek temsilcisi Igokea ile karşılaştı.

Temsilcimiz, rakibi karşısında yalnızca bir kez öne geçtiği maçı 70-67 kazanarak D grubuna galibiyet ile başladı. 

Bahçeşehir’de Jamar Smith 17 sayıyla takımına ciddi skor katkısı verirken, Jerry Boutsiele’de 17 sayı 10 ribaund ile double-double yaparak galibiyete büyük katkıda bulundu. 

Karşılaşma sonrası Bahçeşehir baş antrenörü Erhan Ernak, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ernak şunları aktardı:

“Evet, bugün kulüp tarihimizdeki ilk Basketbol Şampiyonlar Ligi maçını oynamış olduk. Takımımızda Jaka Blazic ve Langston Hall gibi önemli eksikliklerimiz var ve henüz bu isimlerin yerlerini dolduramadık. Yine de bunu bir bahane olarak sunmak istemiyorum açıkçası. Doğrusunu söylemek gerekirse maçın genelinde arzu ettiğimiz disiplini ve savunma sertliğini sahaya yansıtamadık. Geçen sezondan beri bir arada oynayan bir takım oluşumuz ve kadro kalitemiz, maçı kazandıracak ivmeyi bize sağladı. Ben rakibimiz Igokea’yı da tebrik ediyorum, bugün harika mücadele ettiler. Bugün şans da bizim yanımızdaydı, bunu da görmezden gelemeyiz.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum