Dimitris Itoudis:'' Taraftarlar için en iyisini yapacağız''

Fenerbahçe Beko, 2022-2023 Turkish Airlines EuroLeague sezonu öncesinde medya günü düzenledi. Koç Itoudis medya gününde açıklamalarda bulundu.

Dimitris Itoudis:'' Taraftarlar için en iyisini yapacağız''
25 Eylül 2022 - 19:00 - Güncelleme: 25 Eylül 2022 - 21:56

ITOUDIS: FENERBAHÇE'DE OLDUĞUM İÇİN HEYECANLIYIM

Fenerbahçe’de olduğu için yaşadığı mutluluğu dile getiren başantrenör Itoudis, “Bizim için desteğiniz çok önemli. Beklentim, oyuncular ile yeni katılan arkadaşlarımızın nerede olduğunu fark ettirmek. Daha sonra kimya oluşturmak. Yöneticilerin desteği ile ciddi bir takım kuruldu. Kurulan bu ekip hem istekli hem de taraftarlara büyük hizmet verecek oyuncularla dolu. Büyük sözler vermek istemiyorum ama taraftarlar için en iyisini yapacağız. Çok çalışmamız lazım. Bu kulüp inanılmaz şeyler başardı. Fenerbahçe’de olduğum için çok heyecanlı ve inanılmaz hırslıyım.

“TAKIM OYUNUNU YARATMAMIZ LAZIM”

Yunanistan milli takımında oynattığı oyunun, Fenerbahçe’de de izlerinin olacağını söyleyen Itoudis, “Yunanistan milli takımı ile bu takım arasında benzerlik var ama çok farklı oyuncular da var. Değişik şeyler deneceğiz. Değişik oyuncuların olması ve farklı pozisyonlardaki çeşitlik iyiye işaret. Farklı hücum teknikleri oluşturacağız. Takım oyununu yaratmamız lazım. Taraftarın bizden beklentisi var ama biraz zamana da ihtiyacımız var. Elbette Pick&Pop da oynayacağız ama boyalı alandaki oyunumuzu da iyileştirmemiz lazım. Şutlarımızın ve serbest atışlarımızın da iyi olması gerekiyor” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum