Dimitris Itoudis imzayı attı

Fenerbahçe Beko'da Aleksandar Djordjevic sonrası yeni koç olarak göreve gelen Dimitris Itoudis, resmî imza töreninde açıklamalar yaptı.

Dimitris Itoudis imzayı attı
21 Haziran 2022 - 14:29 - Güncelleme: 21 Haziran 2022 - 15:42

Haber- Fotoğraf: Hüseyin Demir

Fenerbahçe Basketbol Operasyonları Genel Direktörü Maurizio Gherardini:

"Artık benim görevim, 'Itıoudis'e ailemize hoş geldin' demek. Derya'ya da yeni pozisyon için hoş geldin, başarılar diyorum. Bunların hepsi büyüyen bir kulübün göstergesidir. Artık yerimi çok daha gençlere bırakma zamanım geldi. Kendisini uzun bir süredir tanıyorum. Ortak dostumuz Obradovic de var. CSKA'da çok başarılıydı ve bu başarılar tesadüf değildi. Türkiye'de de Banvit ile çok iyi bir sezon geçirmişti. Bu da onun kalitesini gösteriyor. Benim görevim ona, 'Fenerbahçe ailesine hoş geldin' demek"

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier: ''Kendisi çok iyi bir koç  ''
"Yaklaşık 1 sene önce Fenerbahçe ailesine yeni katılmıştım. Unvan falan değişebiliyor fakat ben ilk günden beri olduğu şekilde bütün bilgi birikimimle, iş gücümle Fenerbahçe Beko'yu en üst seviyeye taşımak adına enerjimi harcayacağım. Bunda değişen bir şey yok. Tüm yönetim kurulumuza ve başkanımıza teşekkür etmek isterim. Maurizio Gherardini'ye bana bu yolu açtığı için özel bir teşekkür etmek istiyorum. Onunla beraber çalışacak olmak benim için çok mutluluk verici, gurur verici bir durum. Koç Itoudis'e 'Fenerbahçe ailesine hoş geldin' diyoruz. Kendisi çok iyi bir koç ve bunun yanında çok değerli bir insan. Kendisinin yönetiminde Fenerbahçe'yi tekrar Avrupa'nın en üst seviyesine çıkmak adına hep beraber çalışacağız. Cumhuriyetimizin 100. senesinde tüm branşlar üzerine düşeni yerine getirmeye çalışacak"


Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis: ''Ne gerekiyorsa yapacağız'' 
"Onur duyuyorum. Çok şanslıyım ama görevimin sorumluluğunun da farkındayım. Fenerbahçe ailesine geldiğim için çok mutluyum. Sizlerin katılımı da inanılmaz beni mutlu etti. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyordum ama bunu yaşamak çok özel. Elimizden geleni yapacağız. Neleri inşa etmek istediğimizi biliyorum. Aile olarak hep birlikte bunu yapacağız. Başkanımızın beklentilerini, fedakarlıklarını da biliyorum. Ne gerekiyorsa yapacağız. Bu salonda geçmişte çok duygular yaşandı. Çok teşekkür ediyorum"

'Obradovic ile Banvit'te ilk karşılaşmamız çok duygusaldı!

"Obradovic ve Pistiolis ile ilişkiler insanî. Obradovic ile sadece iş arkadaşı değil aile dostuyuz. Pistiolis de aynı şekilde, senelerce birlikte çalıştık. Rekabet hep olacak. Sonuçta herkes kazanmak için oynuyor. Obradovic ile Banvit'te ilk karşılaşmamız çok duygusaldı. Maçtan önce yemeğe gittik ama o ilk hava atışı çok duygusaldı. Fenerbahçe'yi şampiyonluk için de tebrik etmek istiyorum. Sarı mirasın devamını da getireceğiz"



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum