Darüşşafaka yarı finalde

Bitci Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde Darüşşafaka ile Bahçeşehir Koleji, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya geldi. Mücadelede galip gelen taraf 80-88‘lik skorla Daçka oldu.

Darüşşafaka yarı finalde
16 Şubat 2022 - 20:03

Darüşşafaka maça hızlı ve tempolu başladı. Isaiah Pineiro’nun hücumdaki etkin oyunuyla Daçka ilk yarıda oyunun kontrolünü elinde tuttu. Bahçeşehir Koleji Jamar Smith’in sayılarıyla farkı eritmeye çalıştı. Devre arasına Daçka’nın deplasmanda 33-41’lik üstünlükle soyunma odasına gitti. 

Üçüncü periyotta da skor üstünlüğünü elinde tutan Darüşşafaka’ya yanıt son periyotta Sam Dekker’ın elinden geldi. Bahçeşehir Koleji rakibini yakalamaya çalışsa da başarılı olamadı ve Yeşil-Siyahlılar galibiyet alarak adını yarı finale yazdırdı.

Bahçeşehir Koleji’nde Sam Dekker ve Jamar Smith 16’şar sayı kaydederken Muhammed Baygül 12 sayıyla oynadı. Richard Solomon 10 sayı ile mücadele etti. Darüşşafaka'da Isaiah Pineiro 18 sayı attı. Troy Caupain 18 say, 8 asistle galibiyette önemli payı oldu. Gabriel Olaseni 16, Nathan Boothe 12, Doğuş Özdemiroğlu ve Berke Atar ise 10’ar sayı kaydettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum