Çukurova Basketbol gümbür gümbür

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi evinde karşılaştığı Galatasaray'ı 74-72 yendi.

Çukurova Basketbol gümbür gümbür
06 Kasım 2021 - 18:31

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftasında ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 74-72 kazandı.Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi, Süper Lig'de ve Avrupa'da namağlup yoluna devam ediyor. 

Galatasaray Basketbol takımı, Riquna Williams, Pelin Derya Bilgiç, Melis Gülcan, Anete Steinberga ve Tina Krajisnik beşiyle maça başladı.Anete Steinberga 27 sayı ve 6 ribauntluk üstün performans ortaya koydu. Tina Krajisnik 14 sayı, 7 ribaunt; Riquna Williams ise 11 sayı, 13 ribauntla maçı tamamladı.Çukurova Basketbolda; Shavonte Zellous, 26 sayı 10 ribaund ve 7 asist ile double double yaparak maçın en değerli oyuncusu oldu.Tıffany Hayes, 16 sayı, 8 ribaund ve 6 asist ile galibiyette önemli payı oldu. 

Büyük çekişmeye sahne olan maçta ilk çeyrek 25-22 ev sahibi takımın üstünlüğüyle bitti. Dengede giden ikinci çeyrek sonunda ise ilk yarı 43-41 Mersin ekibinin skor üstünlüğüyle geçildi. İlk yarıdaki kıyasıya geçen mücadele üçüncü çeyrek de devam etti. Mersin ekibi, son çeyrekte elde ettiği 14-11’lük skor üstünlüğüyle maçı 74-72 kazandı.Çukurova Basketbol bu sonuçla ligde 4'de 4 yaptı.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları