Cim Bom nefes aldı

ING Basketbol Süper Ligi'nde ligde kalma mücadelesi veren Galatasaray, 28. hafta maçında Pınar Karşıyaka'yı deplasmanda

Cim Bom nefes aldı
10 Nisan 2021 - 17:00
ING Basketbol Süper Ligi’nin 28. haftasında Pınar Karşıyaka, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda Galatasray’ı konuk etti.

Maçın ilk dakikalarında Pınar Karşıyaka’nın Tony Taylor önderliğinde etkili bir performansı olsa da, ikinci çeyrekte atağa kalkan Galatasaray, devre arasında soyunma odasına 54-44 üstün gitti. Aslanlar, üçüncü çeyrekte farkı bir ara 15 sayıya kadar yükseltti. Ancak Kaf Kaf, çeyreğin sonlarında yeniden hareketlendi. Yeşil Kırmızılılar, Metecan Birsen’in son saniyede attığı 3 sayılık basketle, farkı 3 sayıya düşürdü. Son 10 dakikaya 76-73 geride giren Pınar Karşıyaka, maçın son 8 dakikasına girilirken skoru 79-79’a eşitledi. Heyecan dolu dördüncü çeyreğin sonunda kazanan, 94-92'lik skorla Galatasaray oldu.


Eksi puandan dolayı düşme riski bulunan Galatasaray, bu sezon 10. galibiyetini aldı ve 15. sıradaki Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile arasındaki puan farkını 2'ye yükseltti. İstanbul ekibinde Jordan Crawford ve Göksenin Köksal 18'er, Pierre Jackson ve Brock Motum 17'şer sayı kaydetti. Bu karşılaşmada 10 serbest atış isabetinden yararlanamayan ve galibiyet hasreti 4 maça çıkan Pınar Karşıyaka'da maçın en skorer isimleri Raymar Morgan ve Tony Taylor 27'şer sayıyla oynadı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum