Çekişmeli geçen hazırlık maçında kazanan Daçka

Kara Panterler, son çeyrekteki etkili savunmasıyla galibiyete ulaştı.

Çekişmeli geçen hazırlık maçında kazanan Daçka
05 Eylül 2020 - 19:01
Darüşşafaka Tekfen, üçüncü hazırlık maçında, Pınar Karşıyaka'yı Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda konuk etti.

İlk çeyrekte Amath M’Baye ile etkili bir oyun ortaya koyan Kaf Kaf, ikinci 10 dakikaya 21-16 önde girdi. Lakin Darüşşafaka Tekfen, Grant Jerrett’ın etkili olmaya başlamasıyla farkı eritti. Pınar Karşıyaka’da ise, Tony Taylor ve Metecan Birsen’in hücumda takımı sürüklemesiyle skordaki üstünlüğünü korudu. Yeşil Kırmızılılar, devre arasında soyunma odasına 37-34 önde gitti.

Üçüncü çeyrekte de senaryo pek farklı değildi. Arayı kapatan bir Darüşşafaka Tekfen ve farkı çift hanelere çıkarmaya çalışan bir Pınar Karşıyaka vardı. Daçka, Grant Jerrett’ın son saniye basketiyle son 10 dakika öncesinde farkı 2 sayıya düşürdü. Dördüncü çeyreğe 55-53 önde giren Pınar Karşıyaka karşısında, önceki çeyrekten attığı son saniye basketiyle birlikte 9-0’lık bir seri yakalayan Kara Panterler, skorda 59-55 öne geçti. Ancak Kaf Kaf çabuk toparlandı ve art arda bulduğu 8 sayıyla üstünlüğü yeniden yakaladı; 63-59. İki takımın da birbiriyle kıran kırana verdiği mücadelenin sonunda kazanan takım, Raymar Morgan'ın son saniyedeki atışı kaçırmasıyla birlikte 72-70'lik skorla Darüşşafaka Tekfen oldu.

Daçka'da maçın en skorer oyuncusu Grant Jerrett, 18 sayı ve 8 ribaundla maça damga vuran isimlerden biri oldu. Pınar Karşıyaka'da Tony Taylor, 16 sayı, 3 asist ve 2 ribaund kaydetti.

Darüşşafaka Tekfen - Pınar Karşıyaka maçının detaylı istatistikleri için tıklayınız.

Fotoğraf: Pınar Karşıyaka 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum