Bursaspor farklı galip

Bursaspor farklı galip
28 Mart 2023 - 22:56

Frutti Extra Bursaspor Eurocup normal sezon son maçında Brescia'yı 86-76 yendi. Bursaspor yarın oynanacak Bourg-Cedevita maçının sonucuna göre grubu 6. ya da 8. bitirecek. 8. bitirirse Gran Canaria ile eşleşecek olan temsilcimizin küçük de olsa Telekom ile eşleşme ihtimali mevcut. Onuralp Bitim 24, David Dudzinski 15, Anthony Clemmons 17 sayıyla karşılaşmanın öne çıkan isimleri oldular.

Karşılaşma düşük tempoda başladı. İlk üç dakika sonunda Brescia koçu bu sebeple molaya gitti. Mola dönüşünde de tempo bir türlü artmazken hücumlar çok sıkıntılıydı. Çeyreğin sonunda Brescia dış atışlar bulunca ilk çeyreği 19-16 önde tamamladı.
İkinci çeyrekte çok daha iyi bir Bursaspor izledik. Rahat hücum edip rakibi de çok iyi durdurunca oyun kontrolü eline geçirdi. 24-11'lik çeyrek skoru oyunun tam karşılığı olurken devre arasına 40-30 skoruyla çift haneli farkla üstün giden taraf oldu.

Üçüncü çeyrekte Onuralp'in etkili oyunuyla Bursaspor skor üstünlüğünü korurken zaman zaman farkı da arttırdı ve Son çeyreğe yine Onuralp'in son saniye isabetiyle 68-54 önde girdi.
Son çeyrekte farkında etkisiyle Bursa oyunu istediği tempoda tuttu ve karşılaşmadan 86-76 galip ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum