BOTAŞ'tan açıklama

BOTAŞ'tan açıklama
09 Nisan 2023 - 00:24 - Güncelleme: 09 Nisan 2023 - 00:26
7 Nisan'da Mersin'de oynanan ÇBK Mersin - BOTAŞ ING KBSL yarı final play off ilk maçı sonrasında BOTAŞ kulübü bir açıklama yayınladı. Gergin geçen yarı final ilk maçının galibi 93-65 ile Mersin olmuştu. Serinin ikinci maçı 9 Nisan'da Ankara'da oynanacak. 

"BİLGİLENDİRME
Dün oynanan yarı final serisi ilk maçında, rakip takım koçu R. Iniguez bir pozisyon sonrası sporcumuz Melis Gülcan' a bir şeyler söyleyerek oyuncumuzu ve tüm teknik ekibimizi tahrik etmiştir. Maçın hakem üçlüsü maalesef bu pozisyonu sadece seyretmekle yetinmişlerdir. Hakem üçlüsü maç boyunca kendilerine edilen hakaret ve tehditleri de görmezden gelip, takımımızın aleyhine her defasında kararları çok kolay bir şekilde vererek bizlere gereken mesajı vermişlerdir.
Devre arası Genel Menajerimiz Gürkan Can koridorda karşı takım yetkililerine koçlarının oyuncumuza bir şey söylememesi gerektiğini hatırlatmıştır. Bunun üzerine koridorda beliren R. Iniguez'e oyuncumuz ile konuşmaması gerektiğini söylemiştir. R. Iniguez el kol hareketleri yaparak cevap vermiştir. Ardından Genel Menajerimiz Gürkan Can cevap verince üzerine doğru koşmaya çalışmıştır. Bunun üzerine Genel Menajerimiz Gürkan Can' da karşılık olarak R. Iniguez' in üzerine koşmuştur. Yaşanan arbede sonucu taraflar sakinleşmiştir.
2. Yarı başlamadan sahada Genel Menajerimizin karşı takım koçu ile gerginliği devam ederken tüm teknik ekibimiz, rakip takım yöneticileri ve taraftarlarının sözlü ve fiziksel saldırısına maruz kalmıştır. Yaşanan arbede sırasında, takımımız ısınmaya çıkamamış ve karşı takım yöneticileri takımımız oyuncularına sahaya çıkmayacakları şeklinde tehditler ve küfürler savurmuşlardır.
Maçın başından beri yapılan itiraz ve hakaretlere boyun eğen hakem üçlüsü ve Tbf Gözlemcisi, saha içinde tarafımıza yapılan saldırılar sürmesine rağmen maçı başlatmışlardır. Tüm bu olanlar üzerine fiziksel saldırıda bulunan ve ne iş yaptığı belli olmayan kişiler salonda oturmaya devam ederken, Genel Menajerimiz ve salonda bulunan Gelişim Takımı teknik ekibimiz tribüne çıkarılmıştır. Tüm bunlar olup biterken Tbf ve yetkililerinin sesinin çıkmaması hayret vericidir.
Tüm yaşananların idari ve adli yollardan takipçisi olacağımızın tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.
Saygılar.
BOTAS SPOR"

YORUMLAR

  • 0 Yorum