Beşiktaş Sompo Sigorta farklı kazandı

ING Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş Sompo Sigorta, 4. hafta maçında Tek Süt Bandırma ile Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Sompo Sigorta farklı kazandı
19 Ekim 2019 - 21:46 - Güncelleme: 13 Aralık 2019 - 20:37
ING Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş Sompo Sigorta, 4. hafta maçında Tek Süt Bandırma ile Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Maça iyi başlayan takım Beşiktaş Sompo Sigorta oldu. Kara Kartallar, Todrick Gotcher ve Burak Can Yıldızlı'nın etkili oyunlarıyla 12-4'lük bir seri yaptı. (4.25) Tek Süt Bandırma, tv molası sonrasında Sadık Kabaca ile art arda basketler bularak farkı 3 sayıya indirdi. (2.58) Aldığı moladan etkili dönen Beşiktaş Sompo Sigorta, başta Nemanja Djurisic olmak üzere hücumda etkisini arttırdı ve çeyreğin bitimine 51 saniye kala farkı çift hanelere çıkardı.

İkinci çeyreğe 23-11 önde giren İstanbul ekibi, 4 dakikalık bir bölümün karşılıklı sayılarla geçmesiyle skordaki aralığı korudu. Bandırma, Emmanuel Terry ve Ian Hummer'ın boyalı alanda etkili olmasıyla zaman zaman farkı tek hanelere indirdi. Ancak Beşiktaş Sompo Sigorta, art arda bornova escort sayılar bularak oyunun kontrolünün kendisinde kalmasını sağladı. Kara Kartallar bu oyununun meyvelerini 10-0'lık bir seriyle aldı ve farkı 18 sayıya çıkardı. (2.56) Birbirinden etkileyici sayıların olduğu çeyreğin sonunda Beşiktaş Sompo Sigorta, Nemanja Djurisic'in son saniyedeki turnikesiyle devre arasına girilirken soyunma odasına 51-31'lik üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyreğe 10-4'lük bir seri ile başlayan Beşiktaş Sompo Sigorta'ya karşı Ian Hummer ve James Smith ile toparlanan Tek Süt Bandırma, 11-0'lık seri ile rakibine cevap verdi. (4.14) Bandırma, Smith'in etkili oyunuyla farkı 11 sayıya kadar düşürdü. (2.55) Ancak Kara Kartallar'da Nemanja Djurisic ve Burak Can Yıldızlı'nın sayıları ile fark yeniden 20 sayıya çıktı. Maçın son 10 dakikasına 74-54 önde giren Beşiktaş Sompo Sigorta, rahat bir oyun çıkardı ve karşılaşmayı 97-80 kazandı.

2 hafta sonra galibiyetle tanışan Beşiktaş Sompo Sigorta'da Nemanja Djurisic, kenardan gelerek 22 sayı kaydetti ve maçın en skorer ismi oldu. Tek Süt Bandırma'da Ian Hummer, 20 sayı ve 8 sayı kaydetti.

Karşılaşmanın detaylı istatistikleri için tıkayınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları