Bahçeşehir Koleji, kupaya emin adımlarla ilerliyor

Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinin ilk maçında deplasmanda Reggio Emilia'yı 72-69 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj yakaladı.

Bahçeşehir Koleji, kupaya emin adımlarla ilerliyor
20 Nisan 2022 - 23:33

FIBA Avrupa Kupası finalinin ilk maçında Reggiana ile Bahçeşehir Kolejii karşı karşıya geldi.İtalya'da oynanan mücadeleyi Bahçeşehir Koleji 72-69 kazandı ve ikinci maç öncesi önemli bir avantaj yakaladı.Rövanş maçı 27 Nisan'da İstanbul'da oynanacak.Temsilcimiz, İstanbul'da kazanması ya da 3 sayının altında bir farkla kaybetmesi halinde FIBA Avrupa Kupası'nda şampiyonluğunu ilan edecek.finalinin ilk maçında Reggiana ile  Bahçeşehir Koleji karşı karşıya geldi.İtalya'da oynanan mücadeleyi Bahçeşehir Koleji 72-69 kazandı ve ikinci maç öncesi önemli bir avantaj yakaladı.



Bahçeşehir Koleji'nde Jamal Jones 12, Kartal Özmızrak 11, Jamar Smith 11 sayıyla oynadı. Ev sahibi takımda ise Andrea Cinciarini 20, Justin Blake Johnson 16 sayı üretti.
Rövanş maçı 27 Nisan'da İstanbul'da oynanacak.Temsilcimiz, İstanbul'da kazanması ya da 3 sayının altında bir farkla kaybetmesi halinde FIBA Avrupa Kupası'nda şampiyonluğunu ilan edecek.Karşılaşmanın son düdüğünün ardından iki takım arasında gerginlik yaşanırken kısa süre içerisinde oyuncular sakinleştirildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum