Bahçeşehir Koleji FIBA Europe Cup'ta çeyrek finalde

FIBA Europe Cup ikinci turunda Bahçeşehir Koleji, L Grubu’nda beşinci maçında Bakken Bears’ın misafiri oldu. Temsilcimiz rakibi karşısında sahadan 85-86’lık skorla galip ayrıldı.

Bahçeşehir Koleji FIBA Europe Cup'ta çeyrek finalde
02 Şubat 2022 - 22:36 - Güncelleme: 02 Şubat 2022 - 22:48

Bahçeşehir Koleji gruptaki 4. galibiyetini aldı. Bakken Bears  4. maçında 3. yenilgisini yaşadı. Bahçeşehir Koleji bu galibiyetle birlikte bir üst tura çıkmayı da garantiledi.
Bahçeşehir Koleji’nde Sam Dekker 19 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile maçın yıldızı oldu. Jamar Smith de 16 sayıyla ön plana çıktı. Kartal Özmızrak 10, Jamal Jones ise 13 sayıyla maçı tamamladı. Bakken Bears’ta Jarred Ogungbemi-Jackson 18 sayıyla takımının en skoreri oldu. Darko Jukic 13, Ryan Evans ve Marvelle Martray Harris de 11 sayıyla oynadı.

Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Erhan Ernak müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu. Erhan Ernak maç sonu konuşmasında, "Her iki takım için de ilk sekize kalmak için çok kritik bir maçtı. Zor bir deplasman olacağının farkındaydık. Basketbol anlamında istediğimiz her şeyi sahaya yansıtamasak da buradan galibiyet çıkartmış olmaktan ötürü çok mutluyuz. Bizi burada destekleyen Türk seyircilerimize çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum