Bahçeşehir'den müthiş geri dönüş

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı, FIBA Erkekler Avrupa Kupası E Grubu 2. haftasında konuk olduğu Yunanistan ekibi Iraklis’i 64-63 yendi.

Bahçeşehir'den müthiş geri dönüş
20 Ekim 2021 - 23:39
Bahçeşehir Koleji Baketbol Takımı, FIBA Erkekler Avrupa kupası E grubu 2. hafta maçında Yunanistan ekibi Iraklis ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Selanik kentindeki Ivanofio Arena'da oynanan mücadenin lk çeyreğini 16-12 üstün kapatan ev sahibi ekip, soyunma odasına 35-29 önde girdi.Iraklis, üçüncü periyodu 51-43 önde bitirse de Bahçeşehir Koleji son çeyrekteki skorer performansıyla müsabakayı 64-63 kazandı. Bu sonuçla Bahçeşehir Koleji ikide iki yaptı, Iraklis ise ikinci maçından da yenilgiyle ayrıldı.
 

Bahçeşehir Koleji’nde Jamar Smith 20 sayı, Oğuz Savaş 16 sayı 9 ribaunt ile maçın en değerli oyuncusu oldu. Kartal Özmızrak 9 sayı, Jamal Jones 7 sayıyla oynadı. Iraklis’te Toney Douglas 14 sayı, Ryan Wooldridge 12 sayı, Reginald Lynch ve Travis Daniels 8 sayıyla mücadele etti.Bu sonuçla temsilcimiz gruptaki 2. maçını da kazanırken Iraklis 2. maçından da mağlup ayrıldı.E Grubu’nda yer alan temsilcisimiz sonraki maçını 27 Ekim tarihinde ZZ Leiden deplasmanında oynayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum