Ayakkabı Dünyası, Sigortam.net İTÜ Basket'e yeniden sponsor

Ayakkabı Dünyası  Sigortam.net İTÜ Basket’e bir kez daha sponsor oldu.

Ayakkabı Dünyası, Sigortam.net İTÜ Basket'e yeniden sponsor
11 Ekim 2019 - 16:35
Ayakkabı Dünyası  Sigortam.net İTÜ Basket’e bir kez daha sponsor oldu.

Türkiye'de ayakkabı perakendeciliğinin öncü isimlerinden Ayakkabı Dünyası, Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekibi Sigortam.net İTÜ Basket ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Ayakkabı Dünyası, son iki yıldır sponsoru olduğu Sigortam.net İTÜ Basket takımının sponsorluğunu bu yıl üst üste 3.kez üstlenen .Sponsorluk imza töreni, Ayakkabı Dünyası Genel Müdürü Uygar Turcan, Sigortam.net İTÜ Basket Genel Menajeri Uğur Türker’in yanı sıra Sporcular Cenk Akyol ve Archie Goodwin’in katılımıyla gerçekleşti.

Yapılan işbirliği kapsamında Sigortam.net İTÜ Basket, 2019-20 Basketbol Sezonu boyunca formalarında Ayakkabı Dünyası logosunu taşıyacak. Sigortam.net İTÜ Basket ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmasının kendileri için mutluluk verici olduğunu belirten Ayakkabı Dünyası Genel Müdürü Uygar Turcan, “Ayakkabı Dünyası olarak sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Bu anlaşma ile hem spora ve sporculara verdiğimiz desteği pekiştirmek hem de Sigortam.net İTÜ Basket’e Süper Lig mücadelesinde katkı sağlamak istiyoruz. Her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Sigortam.net İTÜ Basket Genel Menajeri Uğur Türker de sponsorluk anlaşması ile ilgili olarak memnuniyetini belirterek; ‘‘Diğer sponsorlarımızda olduğu gibi Ayakkabı Dünyası’nın da basketbola verdiği desteğin uzun süreceği inancındayız. Yaptığımız sponsorluk anlaşmasının bize ve markaya çok büyük katkıları olacaktır. Ayakkabı Dünyası ve Uygar Turcan’a verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum