Avrupa'da bugün hangi temsilcilerimiz oynayacak?

Avrupa kupalarında bugün 4 temsilcimiz, kendi kulvarlarındaki kupalarda parkeye çıkacak. 

Avrupa'da bugün hangi temsilcilerimiz oynayacak?
04 Şubat 2020 - 14:56 - Güncelleme: 05 Şubat 2020 - 00:08
Avrupa kupalarında bugün 4 temsilcimiz, kendi kulvarlarındaki kupalarda parkeye çıkacak. 

ULEB ve FIBA'nın turnuvaları hız kesmeden devam ediyor.

THY EuroLeague'de bir çift maç haftasına daha girildi. Lider Anadolu Efes, normal sezondaki 23. maçında CSKA Moskova'nın Rusya'da konuğu olacak. Megasport Arena'da oynanacak karşılaşma, TSİ 20.00'de başlayacak. Geride kalan 22 maçta 19 galibiyet ve 3 mağlubiyeti bulunan Efes'in, averaj farkıyla 2. sırada yer alan CSKA ile aralarında 3 galibiyet farkı bulunuyor. İki takımın bu sezon oynadığı ilk karşılaşma kıran kırana bir mücadeleye sahne olurken, bitime 17 saniye kala Mike James'in basketini engelleyemeyen temsilcimiz, sahasında 81-80 kaybetmişti.

DAÇKA İÇİN KRİTİK MAÇ



7DAYS EuroCup'ta Darüşşafaka Tekfen, Son 16 E Grubu'ndaki 5. maçında Dolomiti Energia Trento ile karşılaşacak. TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşma, İtalya'daki BLM Group Arena'da oynanacak. Kupanın favori takımları Partizan ve Segafredo Virtus Bologna'nın da bulunduğu grupa Kara Panterler, Volkswagen Arena'daki karşılaşmada, Trento'yu 73-69 mağlup etmişti.

FIBA BASKETBOL ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GRUP AŞAMASI BİTİYOR



FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ise grup aşamasının son haftasına girildi. Geçtiğimiz hafta Neptunas'ı yenerek Son 16'ya kalmayı garantileyen Beşiktaş Sompo Sigorta, D Grubu'ndaki son maçında JDA Dijon'un Fransa'da konuğu olacak. Mücadele, TSİ 22.00'de başlayacak. Kara Kartallar, 2o puanla 4. sırada yer alırken, Dijon ise 21 puanla 3. sırada yer alıyor. Akatlar'daki karşılaşmada Fransa temsilcisine 98-65 mağlup olan Beşiktaş Sompo Sigorta'nın üçüncü olarak Son 16'ya çıkması için, rakibini en az 34 sayı farkla mağlup etmesi gerekiyor.

Öte yandan üst tur şansı bulunmayan Gaziantep Basketbol, Basketbol Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında Mornar'ı saat 20.30'da, Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda konuk edecek. C Grubu'nda 3 galibiyetle 7. sırada bulunan Gaziantep, Mornar'ı 8 sayı veya daha fazla farkla mağlup ederse, rakibini geçip 6. sıraya çıkacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum