Andaç Yapıcıer oyuncularından memnun

Sigortam.net İTÜ Basket'in genç başantrenörü, iyi niyetlerinden dolayı oyuncularını kutladı.

Andaç Yapıcıer oyuncularından memnun
09 Şubat 2020 - 15:39 - Güncelleme: 09 Şubat 2020 - 21:36
Sigortam.net İTÜ Basket'in genç başantrenörü, iyi niyetlerinden dolayı oyuncularını kutladı.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında Pınar Karşıyaka'ya 91-81 mağlup olan Sigortam.net İTÜ Basket, ligdeki 18. yenilgisini aldı ve son sıradan kurtulamıyor.

Karşılaşma sonrasında Ribaund'a özel açıklamalarda bulunan Arılar'ın başantrenörü Andaç Yapıcıer, Pınar Karşıyaka maçı ve oyuncuların durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"HEPSİ ÇOK İYİ NİYETLİ"

Dar bir rotasyonla mücadele ettiklerini belirten Andaç Yapıcıer, "Bugün 7 kişiyle oynadık. Isınmada 8 tane oyuncumuz vardı. Çok fazla sakat ve hasta oyuncumuz vardı. Giden oyuncular oldu. 3 yabancıyla mücadele ediyoruz.  Maça iyi başladık ama ilk periyodun sonundan itibaren, fiziksel olarak oyundaki hakimiyetimizi yitirdik. Üçüncü periyodun başında da bu sertliği koyamadık. Karşıyaka soyunma odasından çok kararlı geldi. Oyun olarak bence iyiydik ama fiziksel olarak ve rotasyon darlığından dolayı maçın sonunu oynayamadık. Sonda da bir hamle yaptık ama süre yeterli olmadı." dedi.

Oyuncularını kutlayan Yapıcıer, "Hepsi çok iyi niyetli. Ellerinden geleni yapıyorlar. Profesyonel davranıyorlar. Her türlü negatif sonuca rağmen iyi niyetle çalışıp her şeylerini sahaya koyuyorlar." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum