Anadolu Efes'ten Kara Kartal'a fark

Anadolu Efes, ING Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Beşiktaş Icrypex'i 101-55 mağlup etti ve ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Anadolu Efes'ten Kara Kartal'a fark
02 Ekim 2021 - 17:04
Bertan ERMAN - RİBAUND DERGİ

İlk hafta kende sahasında, ING Basketbol Süper Ligi'nin yeni takımlarından Yukatel Merkezefendi karşısında zor anlar yaşayan Anadolu Efes, ikinci hafta oynadığı Beşiktaş Icrypex deplasmanında tam tersi bir görüntü ortaya koydu ve 46 sayı farka uzandı.

Maçın ilk dakikalarında iki takım da birbirine net bir üstünlük kuramadı. Anadolu Efes, uzunları Filip Petrusev ve Chris Singleton ile hücumda etkili bir oyun sergiledi. Beşiktaş Icrypex ise, ABD'li oyuncuların takıma enerji kattığı ve Bone-Lawson-Bluiett üçlüsüyle etkili olduğu bir performans sahaya yansıttı. Efes, televizyon sonrasında oyuna ağırlığını koydu ve farkı da çift hanelere çıkararak ilk 10 dakikayı 33-17 önde tamamladı. İkinci çeyrekte arayı iyice açan konuk ekip devre arasında soyunma odasına 59-22 üstün gitti. 

Üçüncü çeyreğe Chris Singleton'ın üçlüğüyle başlayarak aradaki farkı 40 sayıya çıkaran Anadolu Efes, daha sonra Rodrigue Beaubois'nın da etkili oyununu sürdürmesi ile dominant performansını Kara Kartallar karşısında devam ettirdi. Son 10 dakikaya 84-40 önde giren Efes, kalan sürede de etkili ve rahat oyununu sergiledi; mücadeleden 101-55 galip ayrıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum