Anadolu Efes son çeyrekte kazandı

Turkish Airlines EuroLeague’in 10. haftasında temsilcimiz Anadolu Efes, Olympiacos‘u misafir etti. Lacivert beyazlılar, Rodrigue Beaubois’nın etkili oyunu ve son çeyrekteki iyi savunması ile rakibini 88-69 mağlup etti.

Anadolu Efes son çeyrekte kazandı
17 Kasım 2021 - 23:31 - Güncelleme: 17 Kasım 2021 - 23:48

Euroleague’in 10’uncu haftasında Anadolu Efes, evinde Yunanistan’ın Olympiakos ekibini 88-69 mağlup etti. Maçın en skorer ismi Anadolu Efes formasıyla 29 sayı kaydeden Rodrigue Beaubois oldu. Anadolu Efes böylece Euroleague’de üst üste ikinci, toplamda dördüncü galibiyetini almış oldu. Olympiakos ise 4. yenilgisini yaşadı.

Anadolu Efes'te Vasilije Micic 19 sayı ve 5 asistle mücadele etti. Olympiakos‘ta Sasha Vezenkov 17 sayı, Moustapha Fall ise 15 sayıyla oynadı. Anadolu Efes, ilk çeyrekte pota altını savunmakta oldukça zorlandı. Çeyreğin ikinci kısmında temsilcimiz Vasilije Micic önderliğinde skor üretti.Olympiacos, Vezenkov’un sayıları ile periyodu 23-25 önde bitirdi.

Anadolu Efes ikinci çeyreğin skor üstünlüğünü ele geçiremedi. Dış şutlarda yüksek yüzde yakalayan temsilcimiz, savunmada da çemberi kapatmayı başarınca öne geçti. Shaq McKissic’in son saniye basketinin ardından soyunma odasına 44-44 eşitlikle girildi.

Anadolu Efes ikinci yarıya Moerman’ın skorer oyunuyla iyi başladı. Lacivert beyazlılar Larkin önderliğinde skor üretti. Son çeyreğe temsilcimiz 68-66 önde girdi. Anadolu Efes, son çeyreğin başında Beaubois ve Simon’un sayılarıyla farkı açtı. Anadolu Efes, sert ve agresif savunmasıyla rakibine kolay sayı attırmadı. Temsilcimiz son çeyrekte iyi savunmasıyla 88-69 galip ayrıldı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum