Anadolu Efes Rusya'da kayıp

THY EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, 23. hafta maçında konuk olduğu Zenit'e 76-67 yenildi. Rakibine ikinci yarıda teslim olan lacivert-beyazlılar, bu sezon 11. kez mağlup olarak play-off yarışında yara aldı.

Anadolu Efes Rusya'da kayıp
27 Ocak 2022 - 23:09
Anadolu Efes,  Rusya deplasmanından mağlubiyetle dönüyor. Turkısh Airlines Euroleague'in 23. hafta maçında lacivert-beyazlılar Zenit'e 76-67 yenildi. Zenit 20. maçında 13. galibiyetini alırken Anadolu Efes ise 21. maçında 11. yenilgisini yaşadı.Ergin Ataman'ın ekibi bu sezon EuroLeague'de en az sayı attığı ikinci maçı da Rusya deplasmanında oynadı. (75-67 UNICS Kazan) Anadolu Efes ayrıca sezonun en kötü üçlük isabetiyle oynadı.(25'te 4 isabet). Sakatlığı bulunan Shane Larkin ve James Anderson'ın forma giymediği gecede Efes'te Vasilije Micic 22, Krunoslav Simon17, Adrien Moerman 11 sayı kaydetti. Ev sahibi takımda ise Alex Poythress 21, Jordan Mickey 15 sayıyla oynadı.

Ergin Ataman’ın maç sonrası açıklamaları şu şekilde oldu: 

“Maçın kilit noktası, tüm maç oldu. 25 üçlük denememizde dört isabet bulduk. Bu, kabul edilemez. Kabul edilemez bir isabet oranı ile oynadık. Bu seviyedeki oyuncular, böyle bir isabet oranı ile üçüncü lig seviyesinde oynadı. Sonra mücadele ettik. Savunmada savaştık fakat üçüncü çeyrekte rakibimize sayı imkanı tanıdık. Billy Baron, Kulagin ile perde sonrası şutlar buldular ve bu şutları da soktular. Bizse her şeyi kaçırdık. Ayrıca Vasilije Micic, oyun kurucu olarak yedi top kaybı yaptı. Böyle olunca kaybetmek normal.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum